Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dino_na_idnes

4. 4. 2009 12:56
Kavárna?

Nedělám si iluze, že "kavárenské řetězce" nabídnou kvalitu. Na druhou stranu ani "osamocená" "kavárna" nemusí přinést očekávaný požitek.

Kamarád mě nedávno vzal na pokec do svého oblíbeného podniku, který sám sebe označuje jako "kavárna". No, dali jsme si každý pár piv, která nám servírka zkušeně měnila v tempu "dopíjíš, tak tady máš další" já k tomu vykouřil svou půlkrabičku cigaret, prostě takový dobře strávený večer v pravé české putyce.

Představa vznešeného pána, který v této "kavárně" vychutnává aroma své oblíbené kávy, mi tam nějak neseděla. Ale možná pro tyto případy mají někde vzadu dobře izolovaný salonek.

0 0
možnosti

meloun.rudy

3. 4. 2009 18:51
Víte, ja nemám rád, když se někdo

do těch řetězců trefuje. Jednak proto, že jen to snadný cíl a jednak prot, že mají něco do sebe.

V práci hodně cestuju, hlavně po ČR, ale i ven, takže jsem mohl poznat úroveň českého pohostintví, která je, mírně řečeno, mizerná.

Onehdá jsem v Podbořanech čekal 30 minut na špagety carbonara, které byly z anglické slaniny a byly v nich feferonky a takových zkušeností z domacích podniků mám desítky, rozhodně mnohem víc, než těch pozitivních.

V McDo nebo KFC to sice není žádný gurmánský ráj ale: vím přesně, co za svoje kolik peněz dostanu, můžu si zjistit složení jídla, vím, že suroviny jsou pod kontrolou, mají tam čisto, zdarma toalety a noviny k přečtení a kafé je tam celkem slušný.

Takže bych byl s tém hodnocením opatrnější.

0 0
možnosti

ant.

4. 4. 2009 21:43
Re: Víte, ja nemám rád, když se někdo

R^R^R^

0 0
možnosti

Killingworth

3. 4. 2009 17:28
"Pseudo, pseudo...a pasvil"...

....to je jako CO? Clovece, Vy musite byt pokriveny chudak , ubozak, ba primo dusevni skret!

P.S. McDonald obslouzi DENNE po celem svete DESITKY MILIONU IDIOTU??? Kdyz u Vas komunisticky raj padnul, tak prvni, co jsem v CSR slysel, byl obdiv nad CISTYMI zachody u McD. a nyni takovi, co ani hajzliky "neumeli" celych 40 let si oteviraji huby na cokoliv americkeho.....RvRvRv(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

lunak

3. 4. 2009 18:30
Re: "Pseudo, pseudo...a pasvil"...

McDonald obslouží denně po celém světě desítky miliónů idiotů - to jste napsal trefně. A ještě ty hajzlíky - to je to jediné, čím by se snad mohl chlubit. A nikdo si neotvírá hubu na cokoliv amerického. Jen mě udivuje, že právě Američané se snaží exportovat do světa ty nejnegativnější rysy jejich kultury. A k těm - podle přesvědčení značné části Evropanů (s bolševiky to nemá nic společného) - právě firmy typu McDonald, Starbucks apod. prostě patří. Věděl bych o přínosnějších věcech a vy snad také, alespoň doufám....

0 0
možnosti

ikaika

3. 4. 2009 17:05
McCafe

to bude žúžoR^ cikorku milujuV

0 0
možnosti

Majkyho_pupik

3. 4. 2009 16:22
no nevim

pokud srovnam ty mesta kde sem se pohyboval celkem casto tedy treba Londyn nebo Singapore, tak bych rek ze rychloobcerstveni i rychlokavarny jsou na spouste mist, vcetne tech lukrativnich, takze bych si dovolil autorovi clanku oponovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Za bolševiků vězeň. Dnes důchodce. Několik let "po sametu" jsem pracoval jako redaktor. Stavím a repasuji také počítače.
Nikdy se nesmířím s různými kšeftaři v politice, a tak často pluji proti proudu.
Demokratická společnost nemůže být organizovaná shora, ale přesně opačně. Příkladem je Švýcarsko.

Seznam rubrik