Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sal

4. 6. 2009 14:26
S autorem může

souhlasit snad jen cikánský povaleč nebo multi -kulti zfetovaná hlavička. Autor by se měl raději omluvit pracujícím lidem omluvit. [>-]

0 0
možnosti
MN

lunak

4. 6. 2009 14:27
Re: S autorem může

Nejlépe na ÚV KSČ

0 0
možnosti
J

Jazzy

4. 6. 2009 14:22
Naivo...

Romové jsou chudí? A ty jsi spadl odkud?

Kdo si myslíš že dělá nákupy za 10-15000 v hypermarketech? To se jim to nakupuje když neplatí nájem atd... Rómové jsou chudí možná myšlením ale ne v peněžence

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

4. 6. 2009 14:25
Re: Naivo...

Chceš půjčit na nákup v hypermaketu ?

Máš smůlu,rasistům nepůjčuji:-P

0 0
možnosti
O

ooo121

4. 6. 2009 14:22
Ty jsi Marťan?

Buď jsi z jiné planety, nebo se snažíš být zajímavý, nebo jsi masochista a tímto nesmyslem se snažíš dosáhnout uspokojení. Věř, že jsi při této diskuzi k svému nesmyslnému článku pěkně na*s*ral tu většinu poctivě pracujících a daně platících lidí, kterých se dotýká nepřizpůsobivost těchto občanů a zažívají denně na vlastní kůži jejich řádění. Podle tebe je to nakonec naše vina, že s námi neumějí žít? Nemáme jim dobrovolně odevzdávat peněženky? Tady končím, už mně to nebaví.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

4. 6. 2009 14:27
Re: Ty jsi Marťan?

Máš to fakt blbý....

A to ještě platíś studium doktorům a učitelům:-(

0 0
možnosti
R

Růžové_prasátko

4. 6. 2009 14:20
hmm

pán je asi z jiné planety....

až se cikáni budou chovat normálně, nebudou vykrádat stát na dávkách, nebudou agresivní, krást a nebudou dělat další, pro ně normální, věci, tak zmizí i ten "rasismus" čechů. To není rasismus, to je pud sebezáchovy, co nutí normální lidi mít takovýto přístup k většině cikánů

0 0
možnosti

DavidReha

4. 6. 2009 14:17
Soulasim s autorem

Plne souhlasim s autorem. Je mi smutno z diskuze, nbot jestli je toto nazor vetsinove spolecnosti, tak to jasne vypovida o rasismu v CR. Nedivim se romum, kteri prchaji, kdyz jsou tady na ne vdodstate pachany teroristicke utoky na zaklade etnicity a urady jen necinne prihlizeji.

Mate videt jak na to reaguji tady v Anglii kde ziji. Nejvice vycitaji liknavost ceskych uradu zasahnout proti terorismu ze strany extremistickych skupin.

0 0
možnosti
M

myshmother

4. 6. 2009 14:18
Re: Soulasim s autorem

Problém není v tom, že prchají, problém je v tom, že se vracejí.

0 0
možnosti
L

lokutus

4. 6. 2009 14:15
Blábol

Řápková loupí? Ony se teď dluhy nemusí platit?

"Těm nejchudším závidíme jejich sociální dávky, ale sami by jsme z nich nevyžili ani týden"

Kdybychom je využívali všichni, nebyly by žádné dávky. Nezávidíme, jen nasraně koukáme, kam jdou naše tvrdě vydělané peníze. Začínám mít pocit, že levnější by bylo zmírňovat sociální napětí se zbraní v ruce než cpát do nemakačenků víc a víc peněz.

Na vině je jednoznačně protekcionalismus naší vlády, která sama separuje cikány ze společnosti. Neházel bych to na nácky. Ti mají podporu jen a jen proto, že stát za posledních několik desetiletí pravidelně zvyšoval napětí mezi majoritou a takzvanou cikánskou menšinou.

0 0
možnosti
TM

tommxx

4. 6. 2009 14:11
Pan autor zije asi v jiném světě

Osobně bydlím v jednom menším městečku a na cikány tady proběhla před týdnem policejní razie, protože berou dávky na kde co, prodavají drogy, pasou svoje zeny a mladé cikánky, jezdí autama a ani jeden nemá řidičák, a nejhorší je že na náměstí žebrají od turistů cikánské děti se slovy nemaš ejro vole.

0 0
možnosti
M

myshmother

4. 6. 2009 14:17
Re: Pan autor zije asi v jiném světě

Chudáci. A ještě je nikdo nemá rád. (teda kromě pana Nováka, Kocába a jiných mimoňů) ;-(

0 0
možnosti
B

brnl

4. 6. 2009 14:11
No což k tomu dodat

nějaká cikánská lůza a jejich nemravní a nemyslící přívrženci alá tento tento bloger vymysleli tuhle komedii s žádostí o azyl, aby mohli poškozovat dobré jméno ČR v zahraničí.

Ta fuchtle se určitě vrátí je to jenom a jenom reklamní komedie, snad by Kanada opravdu měla zavést ten kolektivní vízový trest abychom všichni viděli že za tuhle vyčůranou, parazititující a  prolhanou lůzu platíme nejenom ty "sociální dávky" na chlast, kuřivo a hrací automaty. ;-€

0 0
možnosti
JK

gotzur

4. 6. 2009 14:10
Jednu věc nechápu

když Rom zažádá o azyl např. v Kanadě, tak "nakydá" samozřejmě na ČR hnuj. Jak je potom možné, že se takovýto člověk do té "rasistické" země zase vrátí, pokud neuspěje? 

0 0
možnosti
O

ooo121

4. 6. 2009 14:09
Načase tu diskuzi ukončit

Stejně 99,99% příspěvků se s autorem neztotožňuje a navíc v nich opakujeme to, co už všichni dávno víme (tedy až na pana autora a pár poblouzněnců, excentriků a jiných bláznů). Je to pořád dokola - oni jsou nepřizpůsobiví, nerespektují zákony, nemají úctu k životu a jsou navyklí na naše "dary", nám se to nelíbí, ale protože s tím nejsme schopni nic udělat, tak je asi budeme trpět, dokud se nepřemnoží a nesežerou nás za živa jak sarančata.

0 0
možnosti
JK

gotzur

4. 6. 2009 14:14
Re: Načase tu diskuzi ukončit

Souhlas. Je to pořád dokola. Je to jako v té pohádce o císařových nových šatech.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Za bolševiků vězeň. Dnes důchodce. Několik let "po sametu" jsem pracoval jako redaktor. Stavím a repasuji také počítače.
Nikdy se nesmířím s různými kšeftaři v politice, a tak často pluji proti proudu.
Demokratická společnost nemůže být organizovaná shora, ale přesně opačně. Příkladem je Švýcarsko.

Seznam rubrik