Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

geo.novotny

17. 1. 2011 19:53
Opravdu primítívní podvod pro prostáčky

Obyčejná napodobenina známých "nigerijských dopisů". Je t0m25 nepochopitelné, že lidé na takové primitívní hlouposti naletí. Když podvodníci z Nigerie s tímto podvodem přišli, zkoušeli to i zde na "hloupé Američany". Když první podvedený to ohlásil úřadům, vstoupila na scénu FBI a okamžitě vytvořila speciální tým, který podvodníka vylákal do USA. Byl zatčen a odsouzen na 45 let vězení! To dokázalo "schladit žáhu" ostatním (bylo to dostatečně hodně publikováno právě v Nigerii) a tak se Americe vyhýbají jako čertu. V každém případě však FBI doporučuje americkým občanům - dostanou-li podobný dopis, okamžitě jim to nahlásit a oni už zařídí další,¨Je proto překvapující, že tento primitívní podvod stále slaví úspěchy obvzláště v Evropě, která si tak potrpí na průměrné inteligenci svých obyvatel. Rovněž je zarážející ležérní přístup Policie k těmto případům.

G.N.

0 0
možnosti
MN

lunak

17. 1. 2011 19:59
Re: Opravdu primítívní podvod pro prostáčky

Řekl bych, že česká policie je vůči takovým věcem bezmocná.... Někoho nalákat do Česka asi není tak jednoduché, jako do USA, i když ...kdo ví.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Za bolševiků vězeň. Dnes důchodce. Několik let "po sametu" jsem pracoval jako redaktor. Stavím a repasuji také počítače.
Nikdy se nesmířím s různými kšeftaři v politice, a tak často pluji proti proudu.
Demokratická společnost nemůže být organizovaná shora, ale přesně opačně. Příkladem je Švýcarsko.

Seznam rubrik